Zarządca Roku 2018 - zdobywamy tytuł po raz trzeci!
Firma Status została wyróżniona już po raz trzeci z rzędu! Tytuł Zarządcy Roku 2018 został nam przyznany także i tym razem. Jesteśmy zaszczyceni i wzruszeni tą nagrodą.
2019-01-08, 15:32

Nic nie jest dla nas ważniejsze niż zadowolenie naszych klientów. Zależy nam na tym, by swoją rzetelną pracą odpłacać im się za zaufanie, jakim obdarzyli naszą firmę. Niezwykle cieszymy się z przyznanej nam nagrody Zarządca Roku 2018. Świadczy ona o tym, że nie zawodzimy naszych zleceniodawców, których z roku na rok jest coraz więcej.

Nagroda Zarządca Roku 2018

Przyznany nam tytuł Zarządcy Roku 2018 otrzymaliśmy już trzeci raz z rzędu. Został nam on przyznany przed redakcję portalu Administrator24. Celem organizowanego przez nią konkursu jest wyłonienie firm zajmujących się zarządzaniem nieruchomościami, które najprężniej działają na polskim rynku. Niezmiernie cieszymy się, że znaleźliśmy się w gronie laureatów. To wszystko dzięki naszym klientom, bez których nasza aktywna działalność nie byłaby możliwa. Dziękujemy!

Zostaliśmy wyróżnieni nagrodą Zarządca Roku 2018

Status - uznana marka

To, że zostaliśmy wyróżnieni tytułem Zarządcy Roku 2018, świadczy o tym, że nasza firma istniejąca już od ponad dwudziestu lat prężnie się rozwija i niezmiennie zasługuje na zaufanie wspólnot mieszkaniowych tak z samej Warszawy, jak i z całej Polski. Dbamy o to, by nasi specjaliści regularnie uczestniczyli w konferencjach i szkolenie, by podnosić swoje kwalifikacje i móc świadczyć usługi na najwyższym poziomie.

Status Nieruchomości